AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta maymun görmek

Kahve falında hasta maymun görmek

Kahve falında hasta maymun görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta maymun gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında hasta maymun görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun resmi görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında maymun sesi duymak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü maymun görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymunla oynamak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevimli maymun görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında maymun gibi yürümek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında maymunun oynadığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir