AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun sesi duymak

Kahve falında maymun sesi duymak

Kahve falında maymun sesi duymak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yüksek moralli olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında maymun sesi duymak gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında maymun sesi duymak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek sesi duymak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işarettir.

Kahve falında ölen eşinin sesini duymak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında zil sesi duymak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında azrailin sesi duymak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın sesini duymak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında saat sesi duymak darlık çektiği günlerini unutacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine yorulur.

Kahve falında gökten ses duymak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir