AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz vermek

Kahve falında maydanoz vermek

Kahve falında maydanoz vermek kurtuluşu bulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz vermek gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Kahve falında ekili maydanoz görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz satmak büyük ferahlık yaşayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz topladığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz yıkamak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük maydanoz görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir