AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz yıkamak

Kahve falında maydanoz yıkamak

Kahve falında maydanoz yıkamak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, bol bol moral depolanacağına, işinde en iyisi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz yıkamak gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Kahve falında maydanoz yıkadığını görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz yıkamak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında maydanoz ayıklamak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında maydanoz temizlemek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz yemek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz demeti görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz tohumu ekmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir