AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük maydanoz görmek

Kahve falında çürük maydanoz görmek

Kahve falında çürük maydanoz görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına alamet eder.

Kahve falında çürük maydanoz gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Kahve falında çürük maydanoz görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında maydanoz suyu içmek tüm sıkıntıların giderileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında marul maydanoz görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, yani babasına benzeyeceğine yorulur.

Kahve falında maydanoz çiğnemek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa maydanoz ekmek geniş bir rızka kavuşacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede maydanoz görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil maydanoz yemek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz toplamak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir