AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz dere otu görmek

Kahve falında maydanoz dere otu görmek

Kahve falında maydanoz dere otu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin hemen hallolacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz dere otu gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Kahve falında maydanoz dere otu görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında solmuş maydanoz görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz tohumu görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz demeti görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine alamet eder.

Kahve falında maydanoz doğradığını görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz yemek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, iyi halinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz topladığını görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz fidesi görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir