AnaSayfa / Genel / Kahve falında solmuş maydanoz görmek

Kahve falında solmuş maydanoz görmek

Kahve falında solmuş maydanoz görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında solmuş maydanoz gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Kahve falında solmuş maydanoz görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, işte başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında demet maydanoz görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nane maydanoz ekmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası maydanoz yemek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz suyu görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz almak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında taze maydanoz görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir