AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz demeti görmek

Kahve falında maydanoz demeti görmek

Kahve falında maydanoz demeti görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, işlerin yoluna sokulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz demeti gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında maydanoz demeti görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, para sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Kahve falında demet maydanoz görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir demet maydanoz görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demetle para görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı çiçek demeti görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında demet çiçek almak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir