AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi zıbın görmek

Kahve falında mavi zıbın görmek

Kahve falında mavi zıbın görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, daha iyi anlaşır olacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi zıbın gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında mavi zıbın görmek yalnız kalınacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mavi bebek zıbını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, rakipleri mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zıbın almak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz zıbın görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek zıbını görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine yorulur.

Kahve falında zıbın görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kalp görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalettir.

Kahve falında mavi gömlek almak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir