AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıbın almak

Kahve falında zıbın almak

Kahve falında zıbın almak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında zıbın almak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında zıbın almak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi zıbın görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek zıbını görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında zıbın görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz zıbın görmek çok güzel günler görüleceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek zıbını görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir