AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek zıbını görmek

Kahve falında mavi bebek zıbını görmek

Kahve falında mavi bebek zıbını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında mavi bebek zıbını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Kahve falında mavi bebek zıbını görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına inanılır.

Kahve falında mavi zıbın görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek zıbını görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz zıbın görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zıbın almak geleceğin güzelliklerle dolacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zıbın görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bebek arabası görmek kimseyle konuşmayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk bebek kıyafeti görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir