AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz zıbın görmek

Kahve falında beyaz zıbın görmek

Kahve falında beyaz zıbın görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, başarılarının takdir edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz zıbın gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında beyaz zıbın görmek iş yeri sahibi olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek zıbını görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında zıbın almak ancak yılmayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek zıbını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Kahve falında zıbın görmek durumunuzun iyileşeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi zıbın görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı almak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yemeni bağlamak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir