AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek almak

Kahve falında mavi gömlek almak

Kahve falında mavi gömlek almak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzur dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek almak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında mavi beyaz gömlek görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, insanların güvenini kazanacağına yorulur.

Kahve falında mavi gömlek giymek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında mavi gömlek giyen birini görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi erkek gömleği görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gömlek görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir