AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kalp görmek

Kahve falında mavi kalp görmek

Kahve falında mavi kalp görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kalp gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz durumunda, işinizi kolaylaştırabilecek konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi kalp görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında altın kalpli yüzük görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalpli kolye takmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında kalp atışı görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında yapay kalp görmek yeni hobiler edinileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kalpli yastık görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında kalp çıkarmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalpli dövme görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir