AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek zıbını görmek

Kahve falında bebek zıbını görmek

Kahve falında bebek zıbını görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, gelirinin düşeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek zıbını gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Kahve falında mavi bebek zıbını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek zıbını görmek yapılan ahlaksız davranışlara, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz zıbın görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında zıbın görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi zıbın görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında zıbın almak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin bokunu temizlemek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile olmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir