AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma takmak

Kahve falında yazma takmak

Kahve falında yazma takmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, şifa göreceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazma takmak gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında mavi yazma takmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yazma takmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazma takmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sarı yazma takmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında bordo yazma görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yazma örtmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekli yazma görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, birçok ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yazma kenarı örmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir