AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli yazma görmek

Kahve falında mavi renkli yazma görmek

Kahve falında mavi renkli yazma görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli yazma gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bir süredir gerçekleri gözden geçirmenizi istiyor olabilirler.

Kahve falında mavi renk yazma görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli yazma görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yazma almak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mavi yazma görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi yazma takmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli yazma görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında renkli yazmalar görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazma oyalamak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir