AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yazma takmak

Kahve falında beyaz yazma takmak

Kahve falında beyaz yazma takmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, dilediği gibi yaşayacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yazma takmak gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Kahve falında beyaz yazma takmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yazma takmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yazma takmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazma takmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yazma örtmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yazma görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yazma almak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, onları rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı beyaz yazma görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, birçok engelin aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir