AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yazma takmak

Kahve falında sarı yazma takmak

Kahve falında sarı yazma takmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, oğlu evli ise boşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, giderlerin artış göstereceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında sarı yazma takmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi yakınlarınızla paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sarı yazma takmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi yazma takmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yazma takmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yazma takmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yazma görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazma yemeni görmek çok eğleneceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yazma aldığını görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine yazma vermek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir