Kahve falında mavi renk yazma görmek

Kahve falında mavi renk yazma görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk yazma gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Kahve falında mavi renk yazma görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, parasını dikkatli harcayacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli yazma görmek onu borçtan kurtaracağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yazma takmak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yazma almak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi yazma görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Kahve falında renkli yazma görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli yazmalar görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yazma taktığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top