AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yazma görmek

Kahve falında mavi yazma görmek

Kahve falında mavi yazma görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi yazma gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında mavi renkli yazma görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk yazma görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi yazma almak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi yazma takmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi yazma görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yazma aldığını görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazma oyası yapmak insanlarla arasının açılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına yorulur.

Kahve falında pullu yazma görmek bolluk ve bereket göreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir