AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek işinde büyük başarılar alacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunlarının yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek gülen yüzünün de solacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir