AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi üniforma görmek

Kahve falında mavi üniforma görmek

Kahve falında mavi üniforma görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayaline kavuşacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında mavi üniforma gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında mavi üniforma görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında askeri üniformalı birini görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, kariyerinde atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniformalı polis görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üniforması giymek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı üniforma görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında iş üniforması giymek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir