AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tesbih görmek

Kahve falında mavi tesbih görmek

Kahve falında mavi tesbih görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi tesbih gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında mavi tesbih görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu tesbih görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih toplamak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Kahve falında küçük tesbih görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih yapıldığını görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında renkli tesbihler görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tesbihi yere atmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir