AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tesbih görmek

Kahve falında küçük tesbih görmek

Kahve falında küçük tesbih görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet eder.

Kahve falında küçük tesbih gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor.

Kahve falında küçük tesbih görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbihler bulmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tesbihi yere atmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah tesbih görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.

Kahve falında tesbihin koptuğunu görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun tesbih görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih çekildiğini görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir