AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tesbihler görmek

Kahve falında renkli tesbihler görmek

Kahve falında renkli tesbihler görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli tesbihler gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli tesbih görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zenginlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli tesbihler görmek çok önemli noktalara geleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli tesbih görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk tesbih görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında renkli tesbih görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında mor renk tesbih görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birinden tesbih aldığını görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir