AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih yapıldığını görmek

Kahve falında tesbih yapıldığını görmek

Kahve falında tesbih yapıldığını görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih yapıldığını gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Kahve falında tesbih yapıldığını görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih dizmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tesbih çektiğini görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih yutmak hasta ise iyileşeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok tesbih görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tesbih çevirmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, birikim yapılacağına delalettir.

Kahve falında tesbih takmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden tesbih hediye almak geçiminin yerinde olacağına, ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir