AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı kolye görmek

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı kolye gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında mavi kolye görmek hayata küsecek duruma geleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine inanılır.

Kahve falında mavi kolye hediye almak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kolye takmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkte kolye görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi renk kolye görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir