AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kolye takmak

Kahve falında mavi kolye takmak

Kahve falında mavi kolye takmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kolye takmak gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında mavi kolye takmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli kolye takmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında boynuna kolye takmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı kolye takmak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında değerli bir kolye takmak üzüntülerinin biteceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük altın kolye takmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolyeler takmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir