AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kolye görmek

Kahve falında mavi kolye görmek

Kahve falında mavi kolye görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, amaçlarına nail olacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kolye gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Kahve falında mavi kolye hediye almak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk kolye görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kolye görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu kolye görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kolye takmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kolye görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir