AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, nimetin çoğalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, elinize para geçeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Kahve falında altın mavi taşlı yüzük görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yüzük taşı görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mavi taşlı altın yüzük görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı yüzük taktığını görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş mavi taşlı yüzük görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir