AnaSayfa / Genel / Kahve falında renk renk sütyen görmek

Kahve falında renk renk sütyen görmek

Kahve falında renk renk sütyen görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sonradan da çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında renk renk sütyen gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında renk renk sütyen görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli sütyen görmek yalan söylemeye, kurtuluşu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında renkli sütyen almak kendisine yeni bir iş bulacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli sütyenler görmek ruhunun şifa bulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen askısı görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında sütyen kopçası görmek ilim irfan sahibi olacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sütyen görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında sütyen ve külot görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir