AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sütyen takmak

Kahve falında kırmızı sütyen takmak

Kahve falında kırmızı sütyen takmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sütyen takmak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kırmızı sütyen takmak ümitsizliğe, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında sütyen takmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sütyen takmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı sütyen satın almak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sütyen çalmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı sütyen görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sütyen görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütyen kopçası görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir