AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi suda yüzmek

Kahve falında mavi suda yüzmek

Kahve falında mavi suda yüzmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi suda yüzmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Kahve falında mavi suda yüzmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duru suda yüzmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına inanılır.

Kahve falında yosunlu suda yüzmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında suda bebek yüzdürmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında siyah suda yüzmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında evde suda yüzmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, başarılarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak bir suda yüzmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık dolu suda yüzmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, rızkının sonsuz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir