AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık dolu suda yüzmek

Kahve falında balık dolu suda yüzmek

Kahve falında balık dolu suda yüzmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, düzeninin sarsılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok dikkat çekeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında balık dolu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Kahve falında balık dolu suda yüzmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında balıklarla dolu denizde yüzmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık dolu denizde yüzmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında balıklı suda yüzmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında suda balıklarla yüzmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, maddi açıdan nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek huzurun bozulacağına, yeni bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sorun yaratan olayların yakında biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir