AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah suda yüzmek

Kahve falında siyah suda yüzmek

Kahve falında siyah suda yüzmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, iş değişikliğine gidileceğine, fakirlik yaşayacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında siyah suda yüzmek gördüyseniz:

  • İstenmeyen değişiklikler olmadan sorunlu bir ilişkinin tedavi edilmeye çalışmasında fayda var.

Kahve falında siyah suda yüzmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi suda yüzmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, büyük kayıplara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında birinin suda yüzdüğünü görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, mesleğinde atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında yeşil suda yüzmek neredeyse mahkemelik olunacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duru suda yüzmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir