AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda bebek yüzdürmek

Kahve falında suda bebek yüzdürmek

Kahve falında suda bebek yüzdürmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında suda bebek yüzdürmek gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Kahve falında suda bebek yüzdürmek boş kuruntularla uğraşacağına, bilakis malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tatlı suda yüzdüğünü görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suda yüzdüğünü görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, zor durumda kalınacağına yorulur.

Kahve falında yeşil suda yüzmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kaynak suda yüzmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir