AnaSayfa / Genel / Kahve falında heyelan ve sel görmek

Kahve falında heyelan ve sel görmek

Kahve falında heyelan ve sel görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Kahve falında heyelan ve sel gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında sel heyelan görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sel ve heyelan görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında heyelan ve sel görmek düşmanların çok üzüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında heyelan altında kalmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında heyelan görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında heyelan deprem görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında heyelan olduğunu görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem heyelan görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir