AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi seccade görmek

Kahve falında mavi seccade görmek

Kahve falında mavi seccade görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında mavi seccade gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.

Kahve falında mavi seccade görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, işinde en iyisi olacağına inanılır.

Kahve falında camide seccade görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında seccade satmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında camiye seccade sermek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bordo seccade görmek mutlu günler yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında seccadeye oturmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı seccade görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında seccade vermek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir