AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo seccade görmek

Kahve falında bordo seccade görmek

Kahve falında bordo seccade görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bordo seccade gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Kahve falında bordo seccade görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo tesbih görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında bordo ip görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında bordo başörtü görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo pantolon giymek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bordo tuvalet giymek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bordo ruj görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bordo ev görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir