AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade satmak

Kahve falında seccade satmak

Kahve falında seccade satmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sağlığın da bozulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, aile içinde saadetinin artacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında seccade satmak gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Kahve falında seccade satmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında seccade sermek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seccade satın almak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, eline büyük paralar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş seccade görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, yeni işler alacağına inanılır.

Kahve falında camiye seccade sermek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında seccade üzerinde namaz kılmak kişinin evlatlarının artacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında uçan seccade görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, dertlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük seccade görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir