AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade vermek

Kahve falında seccade vermek

Kahve falında seccade vermek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, bol hayır duası alınacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seccade vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi aslında çok fazla istemediğiniz veya kafada soru işaretleri yaratan işler yapmaya zorlayabilirler.

Kahve falında dantel seccade görmek aile hayatında sevinileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz seccade görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında seccade almak koyu muhabbette kalacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında seccadede oturmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi seccade görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında seccade hediye etmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane seccade görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir