AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeye oturmak

Kahve falında seccadeye oturmak

Kahve falında seccadeye oturmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seccadeye oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında seccadeye oturmak zenginliğe kavuşulacağına, rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seccadede oturmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yere seccade sermek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccade işlediğini görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kirmizi seccade görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih seccade görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette seccade görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında seccade görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir