AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı seccade görmek

Kahve falında sarı seccade görmek

Kahve falında sarı seccade görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı seccade gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Kahve falında seccadeye sarılmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı seccade görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi seccade görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet eder.

Kahve falında renkli seccade görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor seccade görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seccade satın almak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seccadeye oturmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccade istemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir