AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı adam görmek

Kahve falında sakalı adam görmek

Kahve falında sakalı adam görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Kahve falında sakalı adam gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Kahve falında sakallı adam görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işarettir.

Kahve falında sakallı adam öpmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek masa başı bir işe girileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı adamlar görmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı adam görmek huzur ve mutluluk bulacağına, zaaflarına kapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir