AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak sakallı adam görmek

Kahve falında ak sakallı adam görmek

Kahve falında ak sakallı adam görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı adam gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında ak sakallı adam görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ak sakallı ihtiyar görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ak sakallı görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gelişim içine girileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dede görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir