AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte taş görmek

Kahve falında mavi renkte taş görmek

Kahve falında mavi renkte taş görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi renkte taş gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkte taş görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk taş görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli taş görmek kazancının katbekat artacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkli taşlar görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir