AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte deniz görmek

Kahve falında mavi renkte deniz görmek

Kahve falında mavi renkte deniz görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, evini ve ailesini unutacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte deniz gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Kahve falında mavi renkte deniz görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli duvar görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk giymek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk bluz giymek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk kapı görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte göz görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk takım elbise görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli at görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir