AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli duvar görmek

Kahve falında mavi renkli duvar görmek

Kahve falında mavi renkli duvar görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli duvar gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında mavi renkli duvar görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk duvar görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkte duvar görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında duvarları mavi görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işarettir.

Kahve falında mavi duvarlı oda görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi duvarlı ev görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi duvar saati görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yüzünün de güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir