AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte göz görmek

Kahve falında mavi renkte göz görmek

Kahve falında mavi renkte göz görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte göz gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında mavi renkli göz görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkte göz görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk göz görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli mavi göz görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına alamet eder.

Kahve falında kendini mavi gözlü görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü köpek görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bebek kucaklamak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir